Малко морско трипче

 

от katt на 23 юли 2011, 23:50 ч.

3
 

София - село Варвара (, )

Tръгнахме от хубавата ни сива София набързо през един слънчев съботен следобед взехме бански, куче и малко кеш. Тръгнахме към Варвара където вече ни чакаха със студено джинче и запазена стая. 

Пътят беше учудващо приятен, като изключим двама трима идиоти с не до там бързи коли, които се смятаха за преки роднини на Шумахер (или поне еквивалента му в Перник).

 

След малко ядове в един Шел (дори и там трябва да се гледа срока на годност на пакетчетата храна) не се оставихме на лошото настроение и стигнахме благополучно в кръчмата При Димо.

Честно самo пльоснахме багажа в стаята и пуснахме кучето от каишката. Ядене пиене... до зори :)

Посрещнахме страхотен изгрев на Металното дърво. След което легнахме да спим.

за 3 дена успяхме да изследваме плажовете: -на Арапя(учудващо чисто и приятно дори и да си до плажните заведения пак може да си говориш спокойно - но във водата има щипалки, за който го е страх - като мен )))

Следваше класическата Смокиня, която тази година ме изненада не беше по застроена от миналата което ме накра да мисля, че надежда да остане онова любимо място - ИМА :)))

Няколко студени питиета по безбройните любими барчета, вода с водорасли но все пак топла и приятна и си тругваме с желание да се върнем скоро пак.

и за финал след страхотна и мазна закуска с огромни мекици си тръгваме, но не и преди да видим един последен залез на морето и този път е на Оазис в Лозенец ( е така и така ни е по път ... :П)))

Никога не разбрах как така когато е толкова красиво, хората ги няма в 6:30 нямаше никой на плажа беше страхотно а в 2 всички се бутат там, че и мрънкат колко е жега :))))

е това е за сега пак обратно в София и се радвам на дъжда, но си имам снимки да ме топлят ... и споделям с вас веднага :))

Прикачени албуми

Моренце

 

Коментари

 

Влез с потребителското си име, за да коментираш.